ONDERNEMINGSPLAN PEDICURE

ondernemingsplan laten maken

Sterk ondernemingsplan pedicure op maat gemaakt!

Van harte gefeliciteerd, wat een mooie stap: u gaat uw eigen pedicure salon beginnen! Lukt het u echter nog niet om een ondernemingsplan te schrijven welke uw ideeën sterk reflecteert? Weet u niet waar u moet beginnen?

Met een ondernemingsplan van Ideative Solutions vraagt u met gerust hart een financiering aan om uw dromen te verwezenlijken. Wij zijn namelijk enthousiast over en betrokken bij uw ideeën waardoor het plan altijd uw ideeën sterk omschrijft.

  Ga naar contactformulier

 

Ideative Solutions schrijft op maat gemaakte ondernemingsplannen waarin uw ideeën met passie en gevoel terugkomen. Onze ondernemingsplannen zijn geschikt voor financieringsaanvragen en verhogen het succes significant. Vanuit een wetenschappelijke benadering (Bedrijfskundige en Innovatiemanagement als specialisatie) wordt elk ondernemingsplan een groot succes! 

 

Ondernemingsplan pedicure laten maken maken

Inmiddels heeft u zichzelf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (of heeft u dit gepland), uw ideeën uitgedacht en heeft u mogelijk de eerste stappen gezet voor een mogelijke (externe) financiering. Vaak is dit het punt waar het ondernemingsplan een belangrijke rol gaat spelen in de verdere ontwikkeling van uw bedrijf. Of het nu gebruikt gaat worden om de interne strategie verder te ontwikkelen óf omdat u het ondernemersplan nodig heeft voor een investeerder, een sterk verwoord en uitgewerkt ondernemingsplan vormt de basis voor een succesvolle pedicure. Laat jouw ondernemingsplan voor een pedicure ook door ons schrijven! Ideative Solutions zet uw ideeën sterk op papier en denkt tevens kritisch met u mee, waardoor het succes op een financieringsaanvraag sterk toeneemt.

Onderscheidend vermogen pedicure

Als ondernemer in de voetverzorging is het van groot belang dat je jouw markt kent en de belangrijkste trends per jaar in de gaten houdt. Of je nu pedicures aan huis, in de salon óf op externe locaties gaat uitvoeren, het is van groot belang jouw gehele markt inclusief trends in vooraf in kaart te brengen zodat je goed voorbereid van start kunt. Deze punten zijn tevens van belang om mee te nemen in jouw ondernemingsplan pedicure zodat je nog beter kunt aansluiten op de vraag van de consument.

Medische pedicure
Daar pedicure een vrij beroep is, denken ondernemers vaak niet na over de aanvullende eisen voor medische behandelingen: hier zijn vaak aanvullende opleidingen en diploma’s voor noodzakelijk. Daarnaast zul je als ondernemer hierdoor te maken krijgen met regelgeving vanuit zorgverzekeraars daar een vergoedingsconstructie nu ook tot de mogelijkheid gaat horen voor de consument. Mocht dit een onderdeel worden van uw bedrijfsvoering, dan is het belangrijk deze zaken ook mee te nemen in het ondernemingsplan.

Flexibele locatie
De markt vraag momenteel naar flexibele pedicures welke ook aan huis de desbetreffende behandelingen kunnen uitvoeren. Dit scheelt tijd en moeite, maar neem jij dit als ondernemer ook mee in jouw prijsstrategie? Ga je dit combineren met een daadwerkelijke salon óf is dit de enige manier wijze van aanbieden? Denk hier goed over na zodat je jouw potentiële investeerders weet te overtuigen met een doordachte strategie. 

Bijverkoop & nevenactiviteiten
Ook binnen de pedicure branche wilt de consument graag een ‘one stop shop’ ervaring. Ga je naast pedicures ook andere behandelingen aanbieden? Neem dit dan ook direct mee in jouw plan, net zoals eventuele bijverkoop van producten.  

 

In een ondernemingsplan voor een pedicure komen deze trends vanzelfsprekend naar voren en wordt hier vooraf reeds over nagedacht; sommige trends kunnen namelijk serieuze druk (of juist een stimulatie) op marges uitoefenen. Voor investeerders is het van groot belang dat deze kansen en bedreigingen reeds zijn doordacht alvorens het bedrijf van start gaat. Ook in onze ondernemingsplannen zullen we extra aandacht besteden aan deze onderwerpen inclusief de achtergrond van de ondernemer(s) zelf. Zij zijn immers de belangrijkste personen achter het idee van de pedicure en zullen het verschil moeten maken!

Meer weten?

Wilt u ook weten wat de mogelijkheden zijn om uw ondernemingsplan voor een pedicure te laten schrijven? Wij zijn specialist in ijzersterke ondernemingsplannen en helpen u uiteraard graag om uw dromen te verwezenlijken. Neem gerust contact met ons op.

Ondernemingsplan pedicure - wat bevat het minimaal?

Onderdeel 1: Managementsamenvatting van het gehele plan
Onderdeel 2: Inleiding – pakkend geschreven inleiding met doel van het plan
Onderdeel 3: De ondernemer – wie is de ondernemer achter de ideeën? 
Onderdeel 4: De onderneming – wat is het idee en waarom wordt dit een succes?
Onderdeel 5: Marketing Plan – volledig vormgegeven marketing plan
Onderdeel 6: SWOT – welke sterktes, zwaktes, kansen en bedreigingen zie jij?
Onderdeel 7: Het Financieel Plan – de financiële verwachtingen onderbouwd vanuit het investeringsplan, financieringsplan, exploitatiebegroting en liquiditeitsbegroting

 

 

ondernemingsplan logo

Stappenplan ondernemingsplan pedicure

Vanuit een uitgebreid persoonlijk gesprek nemen wij de bedrijfsideeën door en denken wij kritisch mee over jouw plannen. Dit oriëntatiegesprek is geheel kosteloos maar vormt wel de absolute basis voor het ondernemersplan. Met uw input kunnen wij de bedrijfsideeën ook sterk op papier verwoorden en zorgen wij er voor dat het geheel aansluit bij de wensen van zowel de ondernemer als de financiële instelling. 

Na het concept ondernemingsplan pedicure met u te hebben gedeeld zullen wij het geheel samen doornemen en eventuele aanpassingen direct verwerken. 

Belang ondernemingsplan pedicure

Een professioneel ondernemingsplan biedt vele voordelen voor startende ondernemers. Ten eerste helpt het bij het bepalen van de strategie en doelen van de onderneming. Door het opstellen van een gedegen plan krijgt de ondernemer inzicht in de richting die hij of zij op wil gaan en hoe dit te bereiken is.

Daarnaast biedt een ondernemingsplan inzicht in de haalbaarheid van de onderneming. Door middel van marktonderzoek, financiële prognoses en concurrentieanalyse kan worden bepaald of de plannen realistisch zijn en of er genoeg vraag is naar het product of de dienst. Dit vergroot de kans op succes en verkleint het risico op falen.

Een ander voordeel is dat het de kans op financiering van externe partijen vergroot. Investeerders en banken willen graag zien dat er een goed doordacht plan ligt voordat ze geld investeren. Een professioneel opgesteld plan geeft hen vertrouwen in de onderneming en vergroot daarmee de kans op financiering.

Tot slot zorgt een goed opgesteld ondernemingsplan voor een professionele uitstraling naar potentiële partners en investeerders. Het laat zien dat de ondernemer serieus bezig is met zijn of haar plannen en dat er goed over nagedacht is. Dit kan leiden tot meer vertrouwen en interesse vanuit deze partijen.

Kortom, het laten maken van een professioneel ondernemingsplan biedt vele voordelen voor startende ondernemers. Het geeft inzicht in de strategie en doelen, vergroot de kans op financiering en zorgt voor een professionele uitstraling naar potentiële partners en investeerders. Wil jij ook een sterk ondernemingsplan? Laat dan nu jouw ondernemingsplan schrijven door Ideative Solutions!

Contactformulier

Vragen? Neemt contact op

Heeft u een vraag, wilt u een offerte ontvangen of wilt u een gratis oriëntatiegesprek inplannen? Vul dan het contactformulier in.

Heeft u liever rechtstreeks contact dan kan dit natuurlijk ook:

Email: info@ideativesolutions.nl
Telefoon: 06 57 60 44 10


Contact

Follow Us

© Copyrights 2023 | All Rights Reserved | Ideative