ONDERNEMINGSPLAN SPORTSCHOOL

ondernemingsplan laten maken

Sterk ondernemingsplan sportschool op maat gemaakt!

Van harte gefeliciteerd, wat een mooie stap: u gaat uw eigen sportschool beginnen! Lukt het u echter nog niet om een ondernemingsplan te schrijven welke uw ideeën sterk reflecteert? Weet u niet waar u moet beginnen?

Met een ondernemingsplan van Ideative Solutions vraagt u met gerust hart een financiering aan om uw dromen te verwezenlijken. Wij zijn namelijk enthousiast over en betrokken bij uw ideeën waardoor het plan altijd uw ideeën sterk omschrijft.

  Ga naar contactformulier

 

Ideative Solutions schrijft op maat gemaakte ondernemingsplannen waarin uw ideeën met passie en gevoel terugkomen. Onze ondernemingsplannen zijn geschikt voor financieringsaanvragen en verhogen het succes significant. Vanuit een wetenschappelijke benadering (Bedrijfskundige en Innovatiemanagement als specialisatie) wordt elk ondernemingsplan een groot succes! 

 

Ondernemingsplan sportschool laten maken

Inmiddels heeft u zichzelf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (of heeft u dit gepland), uw ideeën uitgedacht en heeft u mogelijk de eerste stappen gezet voor een mogelijke (externe) financiering. Vaak is dit het punt waar het ondernemingsplan een belangrijke rol gaat spelen in de verdere ontwikkeling van uw bedrijf. Of het nu gebruikt gaat worden om de interne strategie verder te ontwikkelen óf omdat u het ondernemersplan nodig heeft voor een investeerder, een sterk verwoord en uitgewerkt ondernemingsplan vormt de basis voor een succesvolle sportschool. Laat jouw ondernemingsplan voor een sportschool ook door ons schrijven! Ideative Solutions zet uw ideeën sterk op papier en denkt tevens kritisch met u mee, waardoor het succes op een financieringsaanvraag sterk toeneemt.

Onderscheidend vermogen sportschool

Tegenwoordig is men zich steeds meer bewust van het feit dat gezond leven belangrijk is, sporten is hier uiteraard een belangrijk onderdeel van. Daar hier meer ondernemers op in proberen te spelen, is het van groot belang dat het onderscheidend vermogen van jouw sportschool sterk terugkomst in het ondernemingsplan; er is immers sterke en hevige concurrentie in deze branche waar het gevecht om de klant hevig is. Voorgaande kan het succes van jouw bedrijf sterk doen vergroten. Waar je jou op gaat focussen zul je mogelijk moeten gaan met bijvoorbeeld de huidige trends binnen de sportschool branche:

  • Persoonlijke begeleiding & personal training;
  • Flexibele abonnementen óf kortlopende contracten;
  • Gezonde levensstijl; 
  • Duurzame inzet via werkgever zoals bedrijfsfitness;
  • Buiten fitness & trainingen;
  • High intensity interval training;
  • Online- live- en on-demand trainingen;
In een ondernemingsplan voor een gym komen deze trends vanzelfsprekend naar voren en wordt hier vooraf reeds over nagedacht; sommige trends kunnen namelijk serieuze druk op marges uitoefenen. Voor investeerders is het van groot belang dat deze gevaren reeds zijn doordacht alvorens het bedrijf van start gaat. Ook in onze ondernemingsplannen zullen we extra aandacht besteden aan deze onderwerpen inclusief de achtergrond van de ondernemer(s) zelf. Zij zijn immers de belangrijkste personen achter het idee van de sportschool en zullen het verschil moeten maken!
 

Meer weten?

Wilt u ook weten wat de mogelijkheden zijn om uw ondernemingsplan voor een sportschool te laten schrijven? Wij zijn specialist in ijzersterke ondernemingsplannen en helpen u uiteraard graag om uw dromen te verwezenlijken. Neem gerust contact met ons op.

Ondernemingsplan sportschool - wat bevat het minimaal?

Onderdeel 1: Managementsamenvatting van het gehele plan
Onderdeel 2: Inleiding – pakkend geschreven inleiding met doel van het plan
Onderdeel 3: De ondernemer – wie is de ondernemer achter de ideeën? 
Onderdeel 4: De onderneming – wat is het idee en waarom wordt dit een succes?
Onderdeel 5: Marketing Plan – volledig vormgegeven marketing plan
Onderdeel 6: SWOT – welke sterktes, zwaktes, kansen en bedreigingen zie jij?
Onderdeel 7: Het Financieel Plan – de financiële verwachtingen onderbouwd vanuit het investeringsplan, financieringsplan, exploitatiebegroting en liquiditeitsbegroting

 

 

ondernemingsplan logo

Stappenplan ondernemingsplan sportschool

Vanuit een uitgebreid persoonlijk gesprek nemen wij de bedrijfsideeën door en denken wij kritisch mee over jouw plannen. Dit oriëntatiegesprek is geheel kosteloos maar vormt wel de absolute basis voor het ondernemersplan. Met uw input kunnen wij de bedrijfsideeën ook sterk op papier verwoorden en zorgen wij er voor dat het geheel aansluit bij de wensen van zowel de ondernemer als de financiële instelling. 

Na het concept ondernemingsplan met u te hebben gedeeld zullen wij het geheel samen doornemen en eventuele aanpassingen direct verwerken. 

Belang ondernemingsplan sportschool

Een professioneel ondernemingsplan biedt vele voordelen voor startende ondernemers. Ten eerste helpt het bij het bepalen van de strategie en doelen van de onderneming. Door het opstellen van een gedegen plan krijgt de ondernemer inzicht in de richting die hij of zij op wil gaan en hoe dit te bereiken is. Je kunt dit als leidraad gebruiken in de voortgang van jouw bedrijf om zodoende bij te sturen waar nodig. 

Daarnaast biedt een ondernemingsplan inzicht in de haalbaarheid van de onderneming. Door middel van marktonderzoek, financiële prognoses en concurrentieanalyse kan worden bepaald of de plannen realistisch zijn en of er genoeg vraag is naar het product of de dienst. Dit vergroot de kans op succes en verkleint het risico op falen. Ook voor jouzelf als ondernemer is dit een belangrijk ‘holdpoint’ om er zeker van te zijn dat jouw ideeën realiseerbaar zijn. 

Een ander voordeel is dat het de kans op financiering van externe partijen vergroot. Investeerders en banken willen graag zien dat er een goed doordacht plan ligt voordat ze geld investeren. Een professioneel opgesteld plan geeft hen vertrouwen in de onderneming en vergroot daarmee de kans op financiering. Zodra je het gehele ondernemingsplan sportschool goed uitwerkt en ook de potentiële kansen & bedreigingen meeneemt, geeft dit weer dat je er als ondernemer volledig klaar voor bent! 

Tot slot zorgt een goed opgesteld ondernemingsplan voor een professionele uitstraling naar potentiële partners en investeerders. Het laat zien dat de ondernemer serieus bezig is met zijn of haar plannen en dat er goed over nagedacht is. Dit kan leiden tot meer vertrouwen en interesse vanuit deze partijen.

Kortom, het laten maken van een professioneel ondernemingsplan biedt vele voordelen voor startende ondernemers. Het geeft inzicht in de strategie en doelen, vergroot de kans op financiering en zorgt voor een professionele uitstraling naar potentiële partners en investeerders. Wil jij ook een sterk ondernemingsplan? Laat dan nu jouw ondernemingsplan schrijven door Ideative Solutions!

Contactformulier

Vragen? Neemt contact op

Heeft u een vraag, wilt u een offerte ontvangen of wilt u een gratis oriëntatiegesprek inplannen? Vul dan het contactformulier in.

Heeft u liever rechtstreeks contact dan kan dit natuurlijk ook:

Email: info@ideativesolutions.nl
Telefoon: 06 57 60 44 10


Contact

Follow Us

© Copyrights 2023 | All Rights Reserved | Ideative