OVER IDEATIVE

Eigenaar Wesley Okker - Ideative Solutions

Ideative is opgericht om ondernemers te helpen en ondersteunen bij het schrijven van ondernemingsplannen om zodoende hun dromen te kunnen verwezenlijken. Een financieringsaanvraag is voor veel ondernemers een spannend traject en dit begrijpen we bij Ideative maar al te goed!

De eigenaar van Ideative heeft meer dan vijf jaar ervaring in het schrijven van ondernemingsplannen op maat in zeer uiteenlopende branches en werkt door heel Nederland. Door deze ervaring kent Ideative dan ook de verwachtingen van een ondernemingsplan van verschillende banken, investeerders en overige instanties.

Vanuit onze enthousiaste en betrokken benadering weten we de ideeën i.c.m. de passie van ondernemers pakkend te verwoorden in een sterk & kwalitatief ondernemingsplan. Tevens denken we mee over uw bedrijfsideeën en geven advies waar gewenst. Zie het als een “kritische blik” op uw ideeën vóórdat de financieringsaanvraag wordt ingediend.

Onze focus is dan ook oprecht uw doel.

Wilt u een ondernemingsplan (laten) opstellen? Plan dan nu een gratis oriëntatiegesprek om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen

Wesley Okker

Eigenaar Ideative Solutions

De passie voor het helpen van ondernemers is ontstaan tijdens mijn opleiding Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, een opleiding waarin het bedrijfskundige aspect vanzelfsprekend de boventoon voerde en er met regelmaat (verbeter)projecten voor externe bedrijven uitgevoerd óf ondernemingsplannen voor startende ideeën geschreven moesten worden. 

Het gevoel en motivatie wat ondernemers met zich meebrengen om hun bedrijfsideeën tot een succes te maken vind ik bewonderenswaardig en geeft een aanstekelijke positieve energie. Vanuit voorgaande hebben twee studiegenoten en ikzelf tussen 2011 & 2015 besloten ons eigen bedrijf gericht op het schrijven van ondernemingsplannen te starten.

Na een tussenstap naar het bedrijfsleven is het gevoel voor ondernemers en het schrijven van ondernemingsplannen altijd blijven kriebelen en is Ideative in 2022 geboren.

Werkgebied Ideative Solutions

Daar wij niet werken met een duur kantoorpand, zijn wij zeer flexibel in onze dienstverlening. Zo bieden wij onze services landelijk aan door (hoofdzakelijk) te werken met digitale sessies. Indien gewenst kunnen fysieke sessies ook plaatsvinden, dit zullen we in overleg bepalen en kan een eventuele meerprijs met zich meebrengen. Ben je op zoek naar een sterk ondernemingsplan in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht of elke andere stad? Neem contact met ons op en we plannen een gratis kennismaking!

Wij schrijven ondernemersplannen voor alle branches. Enkele voorbeelden zijn:

Follow Us

© Copyrights 2023 | All Rights Reserved | Ideative